Met gepaste trots kunnen wij melden dat recent weer een aantal nieuwe producten van onzePost en Eger
leden door SKG-IKOB gecertificeerd zijn en derhalve ook mogen worden toegepast binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De producten staan in de vernieuwde versie van de online productenlijst van dit keurmerk. VHS is samen met andere partners betrokken geweest bij de samenstelling van deze lijst.

Hang- en sluitwerk komt alleen op deze lijst als het de test bij de onafhankelijke certificatie-instelling SKG-IKOB heeft doorstaan, de montagehandleiding positief is beoordeeld en is gecertificeerd. De conceptproductenlijst is
voor publicatie ook voorgelegd aan VHS.

Veiliger

Bovendien is deze lijst in het geheel doorgenomen met een speciale commissie onder de Werkgroep Kwaliteitsbeheer PKVW, met vertegenwoordigers van politie, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (eigenaar van dit keurmerk), PKVW-bedrijf, de PKVW certificatie-instellingen, SKG-IKOB en onze branchevertegenwoordiging. Zo is de consument verzekerd van een professioneel beveiligingsadvies voor veilig wonen en dragen wij gezamenlijk bij aan
een veiliger Nederland.

ASSA ABLOYAlles op een rij:

  • Het nieuwsbericht met achtergrondinformatie.
  • De gehele, actuele productenlijst is gratis te downloaden.
  • Het korte overzicht van nieuwe producten staat bij achtergronden voor PKVW-professionals, onder het uitklapmenu ‘Nieuwe producten’.
  • Meer over de totstandkoming van de productenlijst is te vinden in de nieuwsrubriek van de PKVW-site.
  • Tweewekelijks nieuws over ontwikkelingen rondom veilig wonen is gratis te ontvangen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.