Visiting address:
Speulderweg 38-40
3886 LB, Garderen
klantenservice@tenhulscher.nl
+31 (0) 577 46 23 07

Ten Hulscher bv is specialist in hang- en sluitwerk. Het bedrijf importeert, produceert en ontwikkelt deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag.

Onze missie: ontdek de kunst van het openen en sluiten

Bij Ten Hulscher leeft de missie om passend deurbeslag te ontwikkelen voor iedereen. Daarom is er een ruim assortiment samengesteld met producten in uiteenlopende stijlen en uit allerlei prijsklassen. Middels haar private label GPF bouwbeslag produceert de firma een uitgebreide collectie beslag en accessoires in RVS en smeedijzer. Ook andere gerenommeerde merken uit de wereld van het hang- en sluitwerk hebben zich verbonden aan Ten Hulscher. Zo distribueert het bedrijf de producten van de Italiaanse fabrikanten Mandelli en Utensil Legno en het Engelse, smeedijzeren beslag van Kirkpatrick.

Veelzijdige producten voor de professionele markt

Zoveel mensen, zoveel… Daarom is het voor Ten Hulscher van groot belang dat er voortdurend een uitgebreid assortiment deurbeslag beschikbaar is. De collectie is ingedeeld in aansprekende lifestyles met titels als ‘Jaren ‘30’, ‘Zakelijk sportief’ en ‘Brocante’. Zo zijn de producten die een bepaalde sfeer vertegenwoordigen, op overzichtelijke wijze gegroepeerd. Sinds 2011 bestaat er een stoere lijn in zwart en wit beslag, maar ook andere kleuren komen terug in het palet van Ten Hulscher. Denk bijvoorbeeld aan roze en blauw deurbeslag – als leuke eyecatcher voor kinderkamers – of aan de warme producten in PVD. Ten Hulscher ontwikkelt voor de professionele markt verkooppresentaties die deze lifestyles schitterend uit laten komen. De doelgroepen van het bedrijf zijn de ijzerwarenvakhandel, de ijzerwarengroothandel, deurspeciaalzaken en de doe-het-zelf markt. Relatiebeheer staat daarbij hoog in het vaandel, onder andere door het verkoopteam binnen- en buitendienst.

GPF CombiVari biedt het beste van twee werelden

Met het interactieve concept GPF CombiVari heeft Ten Hulscher een ijzersterke tool in handen. Samen met haar dealers wordt een optimale beleving voor de klant gecreëerd, zowel online als offline. Middels de online GPF Wizard is deurbeslag altijd en overal toegankelijk. De fysieke verkoopdisplays bij de dealers van Ten Hulscher zorgen ervoor dat de klant het deurbeslag werkelijk beleeft. Zo ontstaat er niet alleen een persoonlijk product, maar ervaren mensen ook hoe leuk het is om designer te zijn van een essentieel onderdeel van hun interieur. Een ruimte moet immers mooi zijn, maar ook comfort en gebruiksgemak bieden.

Onze belofte: kwaliteit, marketing, service en innovatie

 1. Kwaliteit. Kwaliteit speelt een belangrijke rol bij Ten Hulscher. Zo heeft het veiligheidsbeslag veel keurmerken ontvangen: SKG 3 sterren, Politiekeurmerk Veilig Wonen en NBR. Daarmee is een hoge mate van veiligheid gewaarborgd. Maar ook in het contact met (potentiële) klanten staat kwaliteit voorop.
 2. Marketing. Ten Hulscher heeft haar eigen marketingbureau: ARVI product bv. Zij verzorgen een overzichtelijke website en aantrekkelijke nieuwsbrieven. Daardoor zijn producten en hun verkoopinformatie voor iedereen gemakkelijk vindbaar. De website heeft daarnaast de ingebouwde functie van webshop, zodat zakelijke klanten online producten kunnen bestellen. Hiervoor is een speciale ‘Pro-omgeving’ ontwikkeld door het marketingbureau.
 3. Service. Een verkoopteam met kennis van zaken staat elke werkdag klaar voor vragen en service bij bestellingen. In de Design Gallery in Garderen kunnen klanten bovendien een groot deel van het enorme assortiment beslag zien en ervaren. Dit kan op afspraak of door gewoon binnen te lopen – ook op zaterdagochtend. Het magazijnteam zorgt in het distributiecentrum van Ten Hulscher voor een snelle afhandeling van de orders.
 4. Innovatie. Stilstand is achteruitgang. Daarom komen er voortdurend nieuwe, innovatieve producten en concepten uit de koker van Ten Hulscher. Eén daarvan is de samenwerking met webshop Cubic Colors en de dealers van Ten Hulscher. Cubic Colors is gespecialiseerd in e-commerce en focust zich op online groei. Het is uniek dat het innovatieve bedrijf samenwerkt met de zakelijke klanten van Ten Hulscher en zo het bereik van de producten en diensten verder vergroot.

Ten Hulscher heeft daarnaast haar stappen gezet in de wereld van de innovatieve domotica. Als dealer van de Invited Smart Lock betreedt ze een markt van elektronische sloten en nieuwe manieren van toegangscontrole.

Ten Hulscher in feiten

1996: Oprichting van Ten Hulscher Door & Window Design
2000: Ten Hulscher bv en ARVI product bv nemen intrek in karakteristiek bedrijfspand ‘Anastasius’ in Garderen
2006: Ontwikkeling van het concept GPF CombiVari, in combinatie met de digitale configurator en de website Deurbeslag.nl
2009: Unieke samenwerking met dealers aangegaan tussen Ten Hulscher en de webshop Deurbeslag.nl
2011: Bijzondere lifestyle ‘Modern Zelfbewust’ met zwart/wit deurbeslag wordt uitgegeven
2013: Overgang van Deurbeslag.nl naar Cubic Colors, onder leiding van Siebe ten Hulscher
2015: Domotica wordt toegevoegd aan het assortiment van Ten Hulscher, middels de elektronische sloten van Invited
2016: Vernieuwde GPF Wizard wordt gelanceerd
2016: De lijn met roze en blauw deurbeslag verschijnt: ‘In Holland staat een huis!’

Ten Hulscher bv. Ontdek de kunst van het openen en sluiten.

Neem contact op met Ten Hulscher bv

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Overige leden