Visiting address:
Sluiswachter 12
3861 SN, NIJKERK
Nederland
sales@atwb.com
+31 (0) 85 9026222

Met ruim 110 jaar ervaring, is familiebedrijf Wallebroek met recht een specialist te noemen op het gebied van exclusief hang- en sluitwerk. Wij werken vanuit een passie voor het product. Waarom? Een compleet doorgevoerde lijn gebouw- en meubelbeslag bekroont uw interieur. Daar zijn wij van overtuigd.

Als grootste leverancier van messing gebouwbeslag ontwikkelen en importeren we met hart en ziel een brede range aan merken. Wallebroek streeft naar een zeer compleet assortiment. Van voordeur tot keukenkastje, met of zonder grote portemonnee, het hele huis kan worden voorzien van hang- en sluitwerk in één stijl. Precies wat jouw zorgvuldig uitgekozen interieur verdient!

Om dit te realiseren ontwikkelen wij de meeste producten zelf. Zorgvuldig geselecteerde bedrijven produceren met veel zorg onze producten. En dat doen ze aan de hand van onze tekeningen en mallen. Kleine familiebedrijven hebben hierbij onze voorkeur. Juist deze bedrijven werken met de voor ons kenmerkende passie en aandacht. Optimale kwaliteit vinden wij van het grootste belang, en daarom worden de meeste producten in Europa geproduceerd.

Wallebroek is gespecialiseerd in beslag dat geschikt is voor de renovatiebouw en nieuwgebouwde jaren 20- en 30-woningen. Voor iedere wens hebben wij een passende oplossing. Denk aan merken als Mi Satori, M&T en Salice Paolo en complete bouwstijlen zoals Art Deco met het bekende Ton model, Art Nouveau met het model Antique en de Bauhaus collectie met haar rechte en ronde vormen. Met de allure van toen en de technische eisen van nu. De collecties zijn stuk voor stuk heel divers, maar er is één belangrijke overeenkomst. Iedere collectie complementeert het huis in haar kenmerkende bouwstijl. Door de complete series die wij bieden, is het gemakkelijk hang- en sluitwerk volledig in één stijl in de woning door te voeren.
Ons streven is een volledig assortiment. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat we in een toepassing of finish niet voorzien, dan zoeken we graag mee naar een passende oplossing. Het totaalplaatje moet kloppen. Daar doen wij het voor.

Met de nieuwe catalogus bieden we een uitgebreid naslagwerk die assisteert bij het maken van een keuze voor gebouw- en meubelbeslag. De collecties zijn per merk en bouwstijl overzichtelijk gepresenteerd. Ons streven is een volledig assortiment. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat we in een toepassing of finish niet voorzien, dan zoeken we graag mee naar een passende oplossing. Het totaalplaatje moet kloppen. Daar doen wij het voor.

Het Wallebroek team

Neem contact op met Artitec Wallebroek B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Overige leden